For saleApartment

3 room Apartment for sale, Calea Poplacii area

sibiu90sqm utils3 rooms
73.000 EUR
ID: 478517
Floors: 3 / P+3E
Construction Year: 2003

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Tilisca, zona linistita de constructii noi, cu acces usor la parcul Sub Arini, Padurea Dumbrava, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: magazin alimentar Trans Agape, institutii de invatamant (Şcoala Nr. 25, Gradinita, Nr. 22), institutii financiar – bancare (BRD), statie de TAXI, mijloace de transport in comun (traseele 113, 116, 16, 5).

DESCRIERE: Apartamentul este situat la etajul 3 al unui imobil cu 3 nivele, construit in anul 2003, dotat cu acoperis din tigla, interfon, avand un apartament pe palier. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 90 mp, structura decomandat, fiind compartimentata astfel: living spatios cu bucatarie open space, incapere pentru centrala termica, bucatarie mobilata IKEA si utilata cu plita, cuptor, hota, frigider, doua dormitoare luminoase, hol, baie cu cada si cu geam de aerisire. Locuinta dispune de numeroase spatii de depozitare. Imobilul beneficiaza de pod deasupra apartamentului.

FINISAJE: Apartamentul a fost amenajat in anul 2003 si are urmatoarele dotari, precum: centrala termica proprie, calorifere de otel, sistem de aer conditionat, usa metalica la intrare, peretii sunt zugraviti in vopsea lavabila, parchet laminat, gresie, faianta si tamplarie PVC cu geam termopan.

ALTE DETALII: Apartamentul se vinde mobilat si utilat. Se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.

Amenities

Similar properties

For saleApartment

8 room Apartment for sale

120.000 EUR
selimbar
For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar
For rentApartment

3 room Apartment for rent

325 EUR / month
selimbar
For saleApartment

Apartment

110.000 EUR
sibiu / Zona Sub Arini
For saleApartment

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
Search again More similar properties