fbpx
For rentApartment

Apartament 3 camere, zona Sub Arini

sibiuZona Sub Arini150sqm utils3 rooms
500 EUR / month
ID: 910314
Floors: Parter / P+1E

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat în zona Sub Arini, la doi pasi de parc, zonă liniștită, între case, foarte bine cotată pe piața imobiliară, cu acces usor și rapid la centrul Sibiului. În imediata apropiere a locuinței se află numeroase puncte de interes public, precum: minmarket Billa, magazin Simpa, hoteluri (Hotel Prak, Hotel Silva, Hotel Golden Tulip), Parcul sub Arini, farmacia Catena, Spitalul Militar, loc de joacă pentru copii (La pitici), instituții de învățământ (Şcoala I.L.Caragiale, Facultatea de Drept, Științe Sociale si Politice), instituții financiar - bancare (Alpha Bank, ING, Allianz), stație de TAXI, mijloace de transport în comun pentru traseele 5, 15.

DESCRIERE: Apartamentul este situat la parterul unei case, construita in anul 1985 pe un teren de 250 mp, avand curte comuna cu inca o familie. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 150 mpu, structura decomandat, fiind compartimentata astfel: la intrare avem un hol spatios din care se patrunde in living, in cele doua dormitoare, in bucatarie si in cele doua bai, una dintre ele fiind dotata cu cada si geam de aerisire. Livingul si bucataria au acces la o terasa spatioasa.

FINISAJE: Locuinta este amenajata clasic si dispune de urmatoarele dotari, precum: centrala termica proprie, calorifere din fonta, usi din lemn, gresie, faianta, parchet din lemn, tamplarie din lemn, mobila din lemn masiv.

ALTE DETALII: Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat (aragaz, frigider, masina de spalat rufe, TV). Detine un loc de parcare in curte si spatiu suficient pentru soare si gratar.

Conform prevederilor din Legea 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor, Legea 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 si Legea 101/2020 pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005, in scopul informarii potentialilor cumparatori sau chiriasi, proprietarul isi asuma obligatia de a transmite acestora certificatul de performanta energetica cu toti indicatorii de performanta.

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties