For rentApartment

Apartament 3 camere, zona Sub Arini

sibiu150sqm utils3 rooms
500 EUR / month
ID: 910314
Floors: Parter / P+1E
Construction Year: 1985

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat în zona Sub Arini, la doi pasi de parc, zonă liniștită, între case, foarte bine cotată pe piața imobiliară, cu acces usor și rapid la centrul Sibiului. În imediata apropiere a locuinței se află numeroase puncte de interes public, precum: minmarket Billa, magazin Simpa, hoteluri (Hotel Prak, Hotel Silva, Hotel Golden Tulip), Parcul sub Arini, farmacia Catena, Spitalul Militar, loc de joacă pentru copii (La pitici), instituții de învățământ (Şcoala I.L.Caragiale, Facultatea de Drept, Științe Sociale si Politice), instituții financiar - bancare (Alpha Bank, ING, Allianz), stație de TAXI, mijloace de transport în comun pentru traseele 5, 15.

DESCRIERE: Apartamentul este situat la parterul unei case, construita in anul 1985 pe un teren de 250 mp, avand curte comuna cu inca o familie. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 150 mpu, structura decomandat, fiind compartimentata astfel: la intrare avem un hol spatios din care se patrunde in living, in cele doua dormitoare, in bucatarie si in cele doua bai, una dintre ele fiind dotata cu cada si geam de aerisire. Livingul si bucataria au acces la o terasa spatioasa.

FINISAJE: Locuinta este amenajata clasic si dispune de urmatoarele dotari, precum: centrala termica proprie, calorifere din fonta, usi din lemn, gresie, faianta, parchet din lemn, tamplarie din lemn, mobila din lemn masiv.

ALTE DETALII: Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat (aragaz, frigider, masina de spalat rufe, TV). Detine un loc de parcare in curte si spatiu suficient pentru soare si gratar.

Amenities

Similar properties

For saleApartment

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
For saleApartment

Apartment

110.000 EUR
sibiu / Zona Sub Arini
For saleHouse/Villa

Casa In Turnisor P+M

132.000 EUR
sibiu
For rentApartment

3 room Apartment for rent

350 EUR / month
selimbar
For rentApartment

2 room Apartment for rent

350 EUR / month
selimbar
For saleApartment

8 room Apartment for sale

120.000 EUR
selimbar
For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar
Search again More similar properties