For rentApartment

Apartament 3 camere, zona Mihai Viteazu

sibiu75sqm utils3 rooms
330 EUR / month
ID: 934233
Floors: Parter / P+4E
Construction Year: 1972

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Mihai Viteazu - langa biserica, zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, cu acces usor la centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: magazine alimentare Trans Agape, Simpa, farmacii – Catena, Reteta, Sensiblu, parc de joaca pentru copii, institutii de invatamant- Şcoala Nicolae Iorga, Liceul Teoretic „Constantin Noica”, institutii financiar – bancare ING, Millenium, San Paolo, Banca Transilvania, CEC Bank, Banc Post, BCR, BRD, statie de TAXI, mijloace de transport in comun pentru traseele 11,14,15,111.

DESCRIERE: Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu 4 nivele, construit in anul 1972, dotat cu interfon, avand doua apartamente pe palier. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 75 mp, structura decomandat, fiind compartimentata astfel: 3 camere, bucatarie, baie cu dus, bideu si geam de aerisire. Una dintre camere, are iesire la un balcon inchis in cornier.

FINISAJE: Locuinta este amenajata si dispune de urmatoarele dotari, precum: centrala termica proprie, calorifere de otel, usa din lemn la intrare, parchet din lemn masiv in camere, parchet laminat in hol si bucatarie, gresie, faianta si geamuri cu tamplarie PVC cu geam termopan, iar camera cu balconul geamurile sunt cu tamplarie din lemn. Apartamentul dispune de pivnita la subsol.

ALTE DETALII: Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat (frigider, masina de spalat rufe, aragaz, TV, cuptor microunde).

Amenities

Similar properties

For saleApartment

Apartment

110.000 EUR
sibiu / Zona Sub Arini
For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar
For rentApartment

3 room Apartment for rent

325 EUR / month
selimbar
For saleApartment

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
For saleApartment

8 room Apartment for sale

120.000 EUR
selimbar
Search again More similar properties