For rentApartment

Apartament 3 camere, mobilat si utilat modern

sibiu73sqm utils3 rooms
490 EUR / month
ID: 825857
Floors: 1 / P+3E
Construction Year: 2018

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Piata Cluj, zona linistita, cu acces usor la centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: farmacia Catena, institutii de invatamant Gradinita nr. 17, Piata Cibin, statie de TAXI si mijloace de transport in comun pentru traseele 10, 2.

DESCRIERE: Apartament la bloc, situat intr-o cladire noua cu 3 nivele, construita in jurul anului 2018, dotata cu interfon la intrare, avand 4 apartamnte pe palier. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 73 mp, structura decomandat, fiind compartimentata astfel: living si bucatarie open space, doua dormitoare, baie cu cada si geam de aersire, terasa de 12 mp cu acces din living si bucatarie. Apartamentul dispune de un loc de parcare.

FINISAJE: Locuinta este amenajata de lux, avand urmatoarele dotari, precum: usa metalica la intrare, centrala termica proprie, calorifere de otel, parchet laminat, gresie, faianta, tamplarie pvc cu geam termopan sistem de aer conditionat.

ALTE DETALII: Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet (plita, cuptor, hota, frigider, masina de spalat rufe, masina de spalata vase, doua televizioare). Totul este nou, apartamentul nu a fost locuit deloc.

Amenities

Similar properties

For rentApartment

3 room Apartment for rent

350 EUR / month
selimbar
For saleHouse/Villa

Casa In Turnisor P+M

132.000 EUR
sibiu
For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar
For saleApartment

8 room Apartment for sale

120.000 EUR
selimbar
For rentApartment

2 room Apartment for rent

350 EUR / month
selimbar
For saleApartment

Apartment

110.000 EUR
sibiu / Zona Sub Arini
For saleApartment

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
Search again More similar properties