fbpx
For saleHouse/Villa

8 room House / Villa for sale, Lazaret area

sibiuZona Lazaret260sqm utils8 rooms
325.000 EUR
ID: 539521
Floors: P+1E+Pod

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in cartierul Lazaret cu strazi asfaltate si iluminate public, cu acces facil la centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: spatii comerciale (Trans Agape), farmacie, institutii de invatamant (Scoala Generala nr. 20, Liceul tehnologic Henri Coanda - Ipas) si institutii financiar-bancare ( BRD), statii de taxi, mijloace de transport in comun (traseele 12, 14, 18, 115, 118) si Hotelul Libra.

DESCRIERE: Ansamblul este construit pe un teren in suprafata de aprox. 350 mp, are o deschidere de aprox. 21 ml, si este compus din doua corpuri:
CORPUL 1 structurat pe P+E fiecare nivel avand aprox. 80mp respectiv 84 mp, si este compartimentat dupa cum urmeaza: la parter, regasim doua dormitoare (un dormitor este dotat cu dresing) living, bucatarie, hol si baie. Parterul are izolatie interioara si bucataria are incalzire prin pardoseala ; la etaj se afla .2 dormitoare,bucatarie, hol si living, bucataria are incalzire in pardoseala. Fiecare nivel dispune de centrala termica proprie.

CORPUL 2 structurat pe P+E cu o suprafata totala de 100 mp , si este compartimentat dupa cum urmeaza: la parter, regasim un living spatios cu bucatarie open space si baie cu cabina de dus ; la etaj se afla 3 dormitoare , hol, baie cu cabina de dus,
Atat corpul 1 cat si corpul 2 dispun de pod.

ALTE DETALII: Curtea este frumos amenajata, cu dale, spatiu verde precum si cu o zona cu barbeque ,apa curenta, soba pe lemne si terasa. Imobilul dispune de 4 locuri de parcare.

FINISAJE: Imobilul dispune de toate utilitatile necesare, precum: centrala termica proprie, calorifere, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, poarta cu inchidere automatizata.

Amenities

Video

Similar properties

Search again More similar properties