fbpx
For rentHouse/Villa

Afacere la cheie in centrul Sibiului

sibiuZona Central121sqm utils6 rooms
3.000 EUR / month
ID: 1144898
Floors: P

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in Orasul de Jos, zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, aflandu-se in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: piata Cibin, minimarket Billa, magazin alimentar Simpa, farmacii (Farmasib, Sensiblu, Richter, Farmacia 24), Spitalul Clinic Judetean, Parcul Astra, Parcul Cetatii, Gara Sibiu, institutii de invatamant (Liceul Ghe. Lazar, Liceul Octavian Goga, Şcoala Nr. 2), institutii financiar – bancare (Unicredit, Alpha Bank, Allianz Tiriac), restaurant Max, statii de TAXI, mijloace de transport in comun pentru traseele 10, 11, 111, 112, 114, 118, 19, 17, 5.

DESCRIERE: Casa este construita pe un teren in suprafata de aprox. 399 mp. si are o suprafata utila de aprox. 157 mp., la care se mai adauga un demisol inalt cu geamuri si pod . Casa are o structura deosebita, bogata, cuprinzand: la parter 5 camere cu baie proprie si o receptie frumoasa iar la demisol o bucatarie generoasa cu sala de mese, toaleta si camera tehnica.

FINISAJE: Casa a fost renovata recent, in anul 2020, fiind finisata cu materiale de buna calitate dispunand de urmatoarele dotari: centrala termica proprie cu calorifere din otel, tamplarie din lemn masiv foarte rezistent, faianta, gresie si parchet din lemn. Locuinta beneficiaza de contorizare separata, avand: apometre, contor de gaz, de cladura si electric.

ALTE DETALII: Locuinta este perfecta pentru a fi resedinta, dar poate fi intrebuintata si ca punct turistic, pensiune, nu are acces auto. Se inchiriaza mobilata si utilata complet

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties