De VanzareComercial

Spațiu comercial si rezidential în Centrul Sibiului

sibiuZona Central244mp utili4 camere
285.000 EUR
ID: 631371
Etaj: 1 / D+P+M
An Constructie: 1900

Caracteristici

AMPLASAMENT: Apartamentul se afla in zona ultracentrala, la doi pasi de Piata Mare si Nicolae Balcescu, in zona Centru Istoric, in apropierea centrelor universitare, scolilor, gradinitelor, centrelor comerciale, bancilor, statiilor de taxi si transport in comun.

DESCRIERE SI FINISAJE: Imobil structurat pe D+P+E+M, renovat in totalitate in anul 2010, acces comun cu un proprietar.
Parterul comercial cu acces direct din strada si cu geamuri la strada are o suprafat utila de 118 mp si este dispus pe parter cu o suprafata utila de aprox.81 mp si subsol de aprox. 36 mp.
Spatiul este amenajat si functional in prezent , fiind dotat cu incalzire centrala proprie, parchet din lemn masiv, geamuri si usi cu tamplarie lemn. Parterul comercial comunica cu subsolul care este si el amenajat si functional.
Spatiul pentru locuit este situat la etajul cladirii, cu o suprafata utila de aprox. 120 mp, structurat pe doua nivele, astfel: la primul nivel regasim un living cu bucatarie open space, loc pentru birou, loc de luat masa, dormitor cu dressing si baie proprie, un WC serviciu si terasa, iar la urmatorul nivel un dormitor spatios si baie cu dus.
Apartamentul este amenajat si dotat cu parchet laminat, geamuri cu tamplarie lemn si PVC, centrala termica proprie, parchet laminat.

ALTE DETALII: Intrucat atat spatiul comercial cat si cel rezidential sunt inchiriate, imobilul este o investitie care isi incepe amortizarea de la data achizitiei.

Utilitati si Imbunatatiri

  • Detalii tehnice
  • Centrală termică
  • Utilități teren