De InchiriatComercial

Spațiu comercial 130 mp în zona Calea Dumbravii

sibiuZona Calea Dumbravii130mp utili1 camere
700 EUR
ID: 619442
Etaj: Demisol / P
An Constructie: 1998

Caracteristici

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Calea Dumbravii, aproape de Parcul sub Arini, Padurea Dumbrava, zona bine cotata pe piata imobiliara, cu acces usor si rapid la centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: Policlinica Astra, Policlinica Medica, , magazin alimentar Simpa, loc de joaca pentru copii Arkadya, institutii de invatamant (Universitatea Romano-Germana, Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, Grădiniţa Nr. 5), institutii financiar – bancare (BCR), statie de TAXI, mijloace de transport in comun pentru traseele 14,13,111.

DESCRIERE: Spatiu comercial cu o suprafata totala de aprox. 130 mp situat la demisolul unui imobil construit din caramida cu destinatie mixta de birouri si alte activitati comerciale.
Amplasamentul intr-o zona foarte buna cu trafic auto si pietonal intens, face din acest spatiu sa fie pretabil pentru foarte multe tipuri de activitati comerciale.

Compartimentarea este de tip open-space, cu toaleta si spatiu de depozitare.

FINISAJE: Spatiul este amenajat cu gresie si fainata, contorizare separata pentru energie electrica, tamplarie PVC cu geam termopan.

ALTE DETALII: Spatiul este disponibil imediat pe termen lung.

Utilitati si Imbunatatiri

  • Utilități teren