HOME | About Us

About Us

MEREU PREGATITI PENTRU DUMNEAVOASTRA!

De 14 ani ne-am perfectionat continuu pentru a va oferi servicii de calitate si a castiga increderea dumneavostra!

Un nou obiect de activitate

Paltinul Imobiliare SRL, a fost infiintata in martie 1997, avand ca prim obiect de activitate intermedieri medicale, in ianuarie 2002 a fost introdus un nou obiect de activitate intermedieri imobiliare - AGENTIA IMOBILIARA PALTINUL SIBIU, iar in iulie 2004 cel de-al treilea obiect de activitate intermedieri de asigurari (locuinte, bancare si auto). In acest moment ponderea de 85% din totalul celor trei obiecte de activitate o reprezinta intermedierile imobiliare.

Crearea unei imagini

Am fost singura agentie participanta la prima editie a Targului de Bani si Case in noiembrie 2004. Aceasta participare ne-a obligat sa ne creem o imagine, un simbol si o cultura aparte. Am fost singurii participanti alaturi de banci, societati de leasing si de finantare. Participarile in urmatorii ani la alte trei Editii ale Targului de Bani si Case ne-au ajutat sa simtim pulsul pietei imobiliare, evolutia acesteia.

CURS NEGOCIERE SI COMUNICARE - CHEILE CIBINULUI 2012

Proiecte exclusive

Sediul firmei este pe Bulevardul Mihai Viteazu nr.20, bloc P16, ap. 1, sediu compus din 6 birouri, iar parcul auto este format din cinci autoturisme, o parte inscriptionate cu sigla firmei puse la dispozitia clientilor. In fiecare perioada a evolutiei Agentiei au existat cateva proiecte in exclusivitate, proiecte la care toata echipa firmei a contribuit.

CURS SIGURANTA SI ADAPTABILITATE - TUSNAD 2013

SUNTEM MEREU PREGATITI PENTRU A TRANZACTIONA PENTRU DUMNEAVOASTRA!